Verkkokauppapalvelut


Verkkokauppapalvelut

KV Logistiikkapalvelut on nopea ja tehokas kumppani verkkokauppanne toimituksiin niin kotimaahan kuin ulkomaille. Toimitamme lähetyksenne siististi ja kompaktisti joko isompina lavatoimituksina tai pienempinä lähetyserinä.

Palvelumme verkkokaupalle ovat monipuoliset ja laajat. Palveluprosessi kattaa niin pienien kuin suurempienkin yritysten tarpeet. Toimitamme tuotteesi suoraan kuluttajalle tai yritykselle. Olemme osaava kumppani tukemaan aloittelevan yrityksen liiketoiminnan rakentamista. Tuomme kokemusta ja konsultaatiota. Tarjoamme luotettavan palvelumallin ja osaavan kumppanin kaikenkokoisiin logistisiin tarpeisiin.

Asiakkaan oma verkkokauppa-alusta

Rakennamme kanssasi sopivan ja tehokkaan integraation järjestelmiemme välille. Verkkokauppatilauksenne ovat helposti ja nopeasti logistiikkamme käsittelyssä. Hoidatte itse verkkokauppanne ulkoasun, kampanjoinnin ja rahavirranhallinnan. KV Logistiikkapalvelut toimittaa tuotteenne ketterästi tilaajillenne.

KV Logistiikan avaimet käteen -malli

Tarjoamme verkkokaupan ”avaimet käteen” –periaatteella. Verkkokauppa on valmiiksi integroitu toiminnanohjausjärjestelmäämme. Hoidamme tilaus-, toimitus- ja rahavirran hallinnan puolestanne. Verkkokaupastamme löytyy kaikki tarpeelliset maksuvaihtoehdot: verkkopankki, luottokortti ja lasku. Saatte myös käyttöönne verkkokaupan ylläpitotyökalun, jota kautta pääsette mm. muokkaamaan verkkokaupan graafista ulkoasua ja ylläpitämään kampanjoita.

Haluaisin lisätietoja verkkokaupparatkaisuistanne.

Kenttiä ei löytynyt.