7.3.2016

Pectus Pack Ab hallitsee etämyyntituotteiden palvelut

KV Logistiikkapalveluiden omistaja Kirjavälitys Oy on yhdessä Pectus Ab:n omistajien kanssa perustanut uuden Pectus Pack Ab -nimisen yhtiön Ahvenanmaalle alkuvuodesta 2015. Kirjavälitys omistaa uudesta yhtiöstä enemmistön. Pectus Ab on vuonna 2006 perustettu logistiikkayritys. Sillä on vankka kokemus etäkaupan toiminnasta. Yhtiön omistajat Daniel Eriksson ja Anders Winkelmann ovat myös perustetun Pectus Pack Ab:n omistajia ja vastaavat sen operatiivisesta toiminnasta.

Koska Ahvenanmaalla on erityisasema Euroopan Unionissa verovapaana alueena, Pectus Pack voi tarjota asiakkailleen kustannustehokasta ja luotettavaa logistiikkapalvelua etäkauppaan.

Uuden yhtiön toimiala kattaa etämyyntituotteiden huolinta-, varastointi- ja pakkauspalvelut, sekä muut logistiset oheispalvelut. Pectus Packin pääasiallisina asiakkaina tulevat olemaan kirja- ja media-alan yritykset.

Yhtiön toiminta käynnistyy Maarianhaminassa helmikuussa 2015. Yhtiö hyödyntää alkuvaiheessaan Pectus Ab:n tiloja, henkilöresursseja ja Kirjavälityksen toiminnanohjausjärjestelmää. Kirjavälitys tulee tekemään tiivistä yhteistyötä Pectus Packin kanssa erityisesti uusasiakashankinnassa.

Risto Romppanen
toimitusjohtaja
Kirjavälitys Oy