28.3.2022

Milloin on hyvä pohtia logistiikan ulkoistamista?

Kun toiminta laajenee eikä oman varaston kapasiteetti enää riitä, varastoinnin kiinteiden kulujen vaihtaminen muuttuviksi on usein taloudellisesti järkevää. Keskity omaan ydinliiketoimintaasi, ja anna logistiikkaan erikoistuneen kumppanin hoitaa varastointi tehokkaasti.

Varastotilan tarjoaminen voi kuulostaa melko yksinkertaiselta, mutta koko palveluprosessi tarjoaa paljon logistiikkansa ulkoistavalle asiakkaalle. Palvelujohtaja Matias Sarkkisen mukaan laadukas palvelukonsepti taipuu moneen – tuotteiden vastaanottamisen ja varastoinnin lisäksi prosessiimme voi ketterästi sisällyttää paitsi koko tilaus-toimitus-laskutus -prosessin, myös esimerkiksi tarroitusta, muovitusta, niputtamista ja kokoamista.

Uuden asiakkuuden kanssa tehdään aina perusteelliset pohjatyöt, jotta sopimus saadaan molempien liiketoimintaa hyödyttäväksi ja siten pitkäaikaisen kumppanuuden pohjaksi. -Asiakastyytyväisyytemme on tutkitusti korkealla tasolla. Raportointimme kautta asiakkaidemme on helppo seurata tavaravirtaa lähes reaaliaikaisesti. Kehitämme toimintaamme oman IT-tiimimme tukemana, ja meillä on Bureau Veritaksen ISO-laatusertifioinnit toiminnan laadun, ympäristön, tietoturvan sekä työterveyden ja -turvallisuuden järjestelmien osalta, Matias Sarkkinen kertoo.

Logistiikkakeskuksemme kasvaa

Hyvinkään logistiikkakeskuksemme noin 5 000 m2 suuruinen laajennus on valmistumassa maaliskuussa 2022, kasvattaen varastotilojamme Hyvinkäällä ja Keuruulla yhteensä lähes 24 000 m2:iin, joissa meillä on käytettävissä yhteensä 31 000 lavapaikkaa ja 10 km pienkeräilyhyllyä.

Yli satavuotiaan yrityksemme logistiikkaosaaminen on kasvanut yhdessä toiminnan laajentuessa.

Tuotantojohtaja Jussi Vallillakin on yli 25 vuoden kokemus logistiikkatoiminnoista ja niiden ohjaamisesta. -Kehitämme toimintaamme pitkäjänteisesti. Viimeisimpänä otimme käyttöön Denisort-lajittelijan, jonka 340 metriä pitkän kuljettimen, 8 automaattisen syöttöaseman ja 43 pakkauspisteen sekä järjestelmäkehityksen ansiosta olemme merkittävästi uudistaneet ja tehostaneet keräys- ja pakkausprosessejamme. Syksyllä 2022 olemme ottamassa käyttöön uutta tekniikkaa myös pakkaustoimintoihin, toteaa hän tyytyväisenä, myös laajennuksen valmistumisesta.

 

Ota yhteyttä meihin, jos yhteistyö kiinnostaa!

Logistiikkakeskuksemme Hyvinkäällä – katso lyhyt esittely: