29.12.2021

Adlibris-kirjapaketit pakataan Hyvinkäällä

Adlibris on vuonna 1997 perustettu verkkokirjakauppa, joka toimii Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Adlibriksen valikoimassa on yli 18 miljoonaa kirjaa ja sen lisäksi muita tuotteita kuten lankoja, käsityötarvikkeita, pelejä, leluja ja toimistotarvikkeita.

Adlibris on ollut KV Logistiikkapalveluiden emoyhtiön Kirjavälityksen asiakas vuodesta 2005 lähtien. Yhteistyö syventyi entisestään, kun Adlibris siirtyi käyttämään Kirjavälityksen varasto- ja logistiikkapalveluita maaliskuussa 2021.

Adlibriksen verkkokauppatoimitukset siirtyivät Kirjavälitykseen. Hyvinkään varastoomme rakentuikin ihan oma Adlibris-osasto.

-Yhteistyömme molemmin puolin on toiminut oikein hyvin ja vaivattomasti. Mielestäni onnistuimme rakentamaan hyvän pohjan toiminnalle projektivaiheessa, ja vieläpä koronan takia kokonaan virtuaalisesti, toteaa Nicklas Törnqvist Adlibrikselta (Head of Delivery Experience).

Nicklas kertoo toivovansa, että löydämme yhdessä uusia tapoja toteuttaa asiakkaillemme toimituskokemuksen, joka yllättää ja ylittää odotukset. Lisäksi hän kertoo, että tulevien vuosien kuluessa kirja ja sen oheistuotteet tulevat olemaan yhä enemmän keskiössä. -Adlibris on ”kirjojen koti” ja kalustamme kotia myös tuotteilla, jotka tuovat lisäarvoa kirjoja rakastaville asiakkaillemme.

Larisa Pesonen (Kuva: Sandra Birgersdotter)

Adlibriksen kategoriavastaava Larisa Pesonen kokee Kirjavälityksen osaavaksi ja luotettavaksi yhteistyökumppaniksi. -Asiakaspalvelu on erittäin ystävällistä ja pätevää. Olemme aina saaneet apua niin juoksevissa asioissa kuin myös integraatioihin ja muuhun kehittämiseen liittyviin asioihin.

Sujuva yhteistyö Kirjavälityksen kanssa on Adlibrikselle tärkeää mm. siksi, että suurin osa prosesseista on automatisoituja. -Saamme lähes kaikki tuotepäivitykset Kirjavälityksen päivittäin lähetettävän sanoman kautta. Lisäksi suuri osa ostotilauksistamme tehdään digitaalisen sanomaliikenteen kautta.

-Kirjavälityksen digitaalisten palveluiden jatkuva kehittäminen edesauttaa myös Adlibrista kehittämään sivustoaan, myynninseurantaa ja muita toimintoja, toteaa Pesonen. -Olemme erittäin tyytyväisiä Kirjavälityksen palveluihin ja meidän yhteistyöhömme. Toivon mukaan saamme tulevaisuudessa entistä enemmän hyötyä integraatiosta ja voimme parantaa muun muassa Adlibriksen hakutoimintoja sekä tuotteiden kategorisointia.